X

SKY Fast&Fixed

SKY Fast&Fixed

Ce este sistemul SKY fast&fixed?

Sistemul SKY fast&fixed brevetat de compania Bredent- Germania reprezinta un pas inainte in implantologia moderna , un concept unic cu ajutorul caruia putem realiza intr-un timp record,de 24 de ore, atat inserarea de implanturi multiple cat si lucrarea fixa provizorie. Acest sistem se adreseaza pacientilor de orice varsta care fie au multi dinti lipsa , fie sunt edentati total si purtatori de proteza dentara mobila si isi doresc o lucrare fixa.Cheia succesului SKY fast&fixed o reprezinta folosirea implanturilor angulate,in unghi de 45 de grade in zona posterioara, ce asigura suport stabil restaurarii chiar si in os atrofiat , cu un numar redus de implanturi fata de varianta clasica.  Sistemul SKY fast&fixed foloseşte la maxim potentialul osului nativ al pacientului, prin urmare operaţiile de augmentare care sunt mai laborioase si care presupun timp si costuri suplimentare nu mai sunt necesare.

Cui se adreseaza?

Sistemul SKY fast&fixed este solutia ideala de tratament pentru:

 • pacientii cu edentatii totale maxilar/mandibula care isi doresc o lucrare fixa

• pacientii care doresc sa scape de discomfortul purtarii unei proteze mobile

• pacientii cu edentatii partiale extinse

• pacientii care isi doresc o restaurare fixa intr-un timp cat mai scurt si o reintegrare sociala imediata

• pacientii edentati cu suport minim osos,la care nu se pot folosi alte tipuri de implanturi • pacientii care altfel ar necesita sinus lift sau repozitionare de nerv (interventii laborioase)

De ce SKY fast&fixed?

 

√ Implanturi dentare si punte fixa in 24 de ore 

√ Rezultat estetic,natural

√ Interventie minim invaziva, recuperare rapida

√ Tratament fara durere

√ Calitate germana certificata

√ Pacienti de orice varsta pot beneficia de acest tratament

√ Costuri de tratament reduse fata de versiunea clasica

 

Cum se desfasoara tratamentul?

Prima sedinta : Programeaza-te online!

Diagnosticul si stabilirea planului de tratament

  • presupune investigatii clinice si radiologice amanuntite(radiografie panoramica+CT dentar) care vor ajuta medicul dvs sa stabileasca daca sunteti eligibil pentru acest tratament
  • la prima consultatie este de dorit ca pacientul sa aiba un set de analize care sa cuprinda: hemoleucograma, timpii de coagulare,timpii de sangerare,VSH
  • pe baza tomografiei dentare medicul implantolog va stabili planul de tratament chirurgical (CT-ul permite vizualizarea calitatii si cantitatii osoase si ajuta la reperarea formatiunilor anatomice aflate in vecinatate: formatiuni nervoase,sinus)

Sedinta nr 2 Inserarea implanturilor Inserarea implanturilor se efectueaza fie sub sedare intravenoasa fie cu anestezie locala. Daca pacientul este edentat total,se insera 4 implanturi la mandibula si 6 implanturi la maxilar. Interventia dureaza aproximativ 2 ore pentru maxilar, 2 ore pentru mandibula.  Extractiile pot fi efectuate in acelasi timp chirurgical, timpul interventiei prelungindu-se corespunzator. In orice situatie,interventia este finalizata in cursul aceleasi sedinte. Este o procedura nedureroasa,majoritatea pacientilor nu simt absolut nimic. Se va evalua gradul de stabilitate primara a implanturilor si se va lua amprenta, pe baza careia se va efectua lucrarea fixa provizorie. Lucrarea provizorie La 2-3 ore de la finalizarea etapei chirurgicale, tehnicianul dentar va finaliza lucrarile protetice provizorii. Acestea se vor atasa pasiv de bonturile protetice din titan si  se vor fixa cu niste suruburi mici (care nu sunt vizibile cu ochiul liber) . Dintii Visioline marca Bredent refac perfect estetica zambetului dvs, restaurarea provizorie va arata foarte natural si nimeni nu va remarca faptul ca este o lucrare provizorie. Sedinta nr 3-4 Lucrarea permanenta Pacientul va reveni pentru control si igienizare la 3 luni dupa interventie. La 6-12 luni distanta (timp necesar pentru osteointegrare a implanturilor si vindecare) se va programa o noua sedinta, in cadrul careia se va decide tipul restaurarii protetice definitive. Lucrarile dentare definitive sunt total estetice, pot fi din metalo-ceramice sau portelan cu zirconiu.  

Pretul tratamentului SKY fast&fixed

  • 4 IMPLANTURI + LUCRARE FIXA IMEDIATA PROVIZORIE = 3000 EURO (MANDIBULA)
  • 6 IMPLANTURI + LUCRARE FIXA IMEDIATA PROVIZORIE = 4000 EURO (MAXILAR)