X

Albirea dentara Enlighten

Albirea dentara Enlighten

Albirea dentara profesionala-cel mai simplu si rapid mod de a-ti infrumuseta zambetul!

Albirea dentara este cel mai solicitat tratament de estetica dentara pentru motive intemeiate. Este cel mai rapid, usor aplicabil si nu in ultimul rand cel mai convenabil mod prin care putem sa facem o schimbare dramatica in bine a zambetului tau. Aici la Plaza Mediclinic intelegem puterea unui zambet frumos si medicii nostri stiu ca albirea dentara profesionala poate sa-ti imbunatateasca zambetul intr-un timp foarte scurt. In plus, pacientii se simt mai increzatori, mai frumosi, mai fericiti si au mai mult succes in urma tratamentului de albire dentara.

 
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
 

ALBIREA PROFESIONALA ENLIGHTEN

Enlighten Evolution 3 este cel mai eficient sistem profesional de albire din lume. Acest sistem garanteaza nuanta de smalt VITA B1 pentru orice pacient (albire 10-16 nuante) si rezultate de durata (in medie 4-5 ani) cu sensibilitate dentara minima. Albirea dentara Enlighten functioneaza de fiecare data, cu rezultate garantate care dureaza. Indiferent de dieta sau obiceiuri, precum fumatul.

Noi folosim doar sisteme de albire care functioneaza si marci de prestigiu, recunoscute international. Acestea sunt Enlighten si sistemul Zoom- Opalescence Boost, sisteme ce ofera rezultate excelente cu mentinerea sanatatii dentare.

ENLIGHTEN VERSUS ALTE SISTEME DE ALBIRE

Enlighten Evo 3 kits
Plaza Mediclinic este centru acreditat Enlighten de albire profesionala.
Sistemul de albire Enlighten a fost numit ” Rolls Royce-ul sistemelor de albire” intr-un articol din revista Daily Mail din Marea Britanie.
Enlighten Evo3 este cel mai sigur si cel mai eficient sistem de albire din lume, singurul care garanteaza nuanta de smalt Vita B1- cea mai deschisa si mai stralucitoare nuanta de alb posibila pentru un dinte. Deci daca pana la finalul tratamentului dintii tai nu ajung la nuanta B1, vei primi gel pana vor atinge aceasta nuanta.

Procesul de albire prin tehnologia Enlighten Evo3

In prima faza va vom lua o amprenta a arcadelor dentare. Aceasta amprenta va fi transformata in laboratorul specializat Enlighten intr-o gutiera (un dispozitiv de plastic transparent). Veti primi acasa gutierele si gelul Enlighten. Va trebui sa introduceti gelul in gutiera in dreptul fiecarui dinte si sa purtati aceste gutiere pe durata noptii timp de doua saptamani. Pacientii sunt de obicei ingrijorati ca nu vor proceda corect sau ca gutierele nu vor sta pe pozitia lor, dar acest lucru nu se intampla. Sistemul este foarte usor de utilizat iar gelul are un gust placut. Efectul albirii va fi vizibil de la prima aplicare, in dimineata imediat urmatoare.

La finalul celor doua saptamani va urma sedinta finala in clinica. Concentratia gelului folosit in clinica este mai mare si necesita supravegherea medicului. Sedinta va dura 40 de minute si la finalul ei efectul albirii va fi maxim.

PROMOTIE ALBIRE ENLIGHTEN

 

Albirea dentara Enlighten-In cat timp se vad rezultatele? 
Enlighten este singurul sistem de albire din lume care garanteaza rezultatele. Procesul de albire dureaza pana la doua saptamani,acesta putand fi intrerupt de pacient daca acesta considera ca a obtinut nuanta dorita.Astfel aveti mai mult control asupra rezultatelor albirii.In prima saptamana veti folosi un gel cu concentratie 10% iar in a doua saptamana un gel cu concentratia 16%. Aceasta este concentratia maxim admisa pentru a nu dauna smaltului dentar. Rezultatele se observa imediat iar albirea are loc gradual pe parcursul celor doua saptamani.

Albirea dentara Enlighten-Cat dureaza rezultatele?

Rezultatele se pot mentine pe viata, daca se mentine o buna igiena orala acasa si daca pacientul se prezinta la timp la sedintele de profilaxie. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pastrezi gutierele si sa cumperi la nevoie o seringa cu gel pentru acasa. Fiecare seringa contine gel suficient pentru o saptamana dar pacientii spun de obicei ca este gel suficient chiar pentru mai multe zile.

Albirea dentara Enlighten-beneficii
Albirea dentara Enlighten este un proces gradual,deloc agresiv. Rezultatul este o nuanta stabila de alb (cea mai deschisa si luminoasa nuanta de smalt-vita B1 garantata) si sensibilitatea dentara redusa/absenta. Pacientii controleaza gradul de albire in confortul propriei lor locuinte. Vei putea sa iti improspatezi albirea oricand doresti. Geluri „top-up” Enlighten sunt disponibile la noi in clinica. Conditia este ca pacientii sa fi fost tratati la noi in clinica si sa isi respecte sedintele de profilaxie periodica.

Albirea dentara Enlighten-riscuri
Albirea dentara Enlighten este un tratament cu riscuri minime: acestea ar fi o usoara sensibilitate la nivelul gingiei. Aceasta se poate datora fie unei cantitati prea mari de gel in gutiere,fie scrasnitului din dinti. Nu va ingrijorati, acest produs nu arde si nu afecteaza gingia. Dimpotriva,cercetarile demonstreaza ca substanta activa din gel, carbamida, de fapt ajuta gingiile sa ramana sanatoase deoarece omoara bacteriile daunatoare. Medicul dentist va evalua starea gingiilor tale inainte de inceperea tratamentului. Daca exista o afectare prealabila parodontala aceasta va fi rezolvata inainte de inceperea tratamentului de albire.

Pastele de albire functioneaza?
Sistemul de albire Enlighten Evo 3 contine si serul Enlighten Tooth Serum care se prezinta ca o pasta de dinti. Acesta este indicat in intervalul de timp de la consultatie pana cand sunt gata gutierele cat si pe parcursul tratamentului. Acest ser a fost creat special pentru a reduce sensibilitatea dentara si. El trebuie folosit zilnic ca pasta ta de dinti pe baza de fluor. Rolo sau este de a repara, de a proteja dintii si de a prelungi efectul albirii. La finalizarea tratamentului, pasta de dinti Enlighten Evo-white este recomandat a fi folosita pentru a indeparta orice pata si pentru a mentine o igiena perfecta. Evo-white mentine rezultatele tratamentului de albire printr-o combinatie unica enzimatica si foarte usor abraziva.

Tratamentele ne-oficiale de albire, disponibile la tot pasul pe internet si nu numai, nu functioneaza. Ele va pot face dintii sa para mai albi pentru o perioada scurta de timp (cu riscurile aferente) dar rezultatele nu dureaza. Nu exista substitut la albirea dentara profesionala si nu exista paste de albire minune.