X

Despre Noi

Centrul stomatologic Plaza Mediclinic isi prezinta valorile si misiunea: de a schimba vietile oamenilor in bine. Nu este doar un statement, este ceea ce ne pune in miscare zi de zi, motorul tuturor actiunilor noastre.

Vrem sa construim impreuna o relatie bazata pe incredere reciproca si sa va oferim zambetul pe care il meritati.

Mai presus decat garantia unui implant dentar sau a unei coroane ceramice, credem ca este garantia de a fi mereu prezenti cand aveti nevoie de noi.

Din 2009 pana in prezent asta am facut si asta planuim sa facem si in continuare, din ce in ce mai bine si mai usor.

Viziteaza-ne

Va oferim un mediu relaxant,tehnologie de ultima ora si o echipa medicala inalt calificata pentru ca dorim ca experienta dvs la Plaza Mediclinic sa fie una placuta.

Feed-back

Ne dorim sa fim aproape de tine,sa facem parte activa din comunitatea ta. Ne face placere sa iti raspundem la orice intrebari legate de sanatatea ta sau clinica noastra. Intreaba-ne orice!

Norocosi, sanatosi & frumosi

Deveniti prietenii nostri pe Facebook, inscrieti-va la update-urile Plaza Mediclinic, verificati periodic ultimele stiri in domeniul medical si nu uitati sa profitati de promotiile noastre!

Echipa Noastra

Tineri, ambitiosi, dedicati si inalt specializati. Ne punem educatia, pregatirea, cunostintele si experienta in joc pentru a va oferi servicii medicale la cele mai inalte standarde.

Tur Virtual

Luati un loc, relaxati-va, priviti documentarul preferat sau ascultati muzica favorita, in timp ce noi avem grija de sanatatea dvs intr-un mediu comfortabil si prietenos.

Tehnologie

*Kit Implanturi Chirurgicale * Camera Intraorala * Apex Locator NSK Electronic * ProphyJet * Ecograf Stationar GE Logiq * Smart EKG *

Timeline

2019

Noul site

2009

Inceput

Inceput

Testimoniale

Cum a fost? Spune-ne experienta ta!

Nota 10.

Cezar Constantin

Multumesc Plaza Mediclinic pentru premiu si pentru serviciile de calitate, sunteti niste oameni minunat!

Raluca Samoila

O echipa super ! Dr Cazan este un medic si un om extraordinar …va imbratisez cu respect

Andreea Dragusanu

Profesionist ! Sunt multumita !Recomand !

Maria Lumpan

Un medic de exceptie.

Farcuta Adriana

best clinic, best team …altceva de zis, nimic..a,ba da…fara frica, nu doare si scapati si repede 🙂

Caroline Zarea

Cu adevarat profesionisti! Am fost pacientul domnului dr. Tiberiu Cazan si am fost foarte multumit de calitatea actului medical, a serviciilor oferite si atentiei pe care mi-a acordat-o. Recomand cu incredere!

Alexandru Balan

Cornel

Mulțumesc pentru competenţa profesională, comportamentul şi calitățile relaţionale ale domnului doctor Cazan Tiberiu. Aceste aspecte le-am vizat de la bun început şi le-am găsit la Plaza Mediclinic.
O echipă tânără, entuziastă si un mediu foarte primitor!

Diana Popa

Dr. Tiberiu Cazan este medicul care îți cucereşte încrederea de la prima întâlnire. Este medicul care m-a convins că la stomatolog nu doare şi te poți duce fără frică. Acum am un zâmbet larg şi inima plină de recunoştință pentru „OMUL” Tiberiu Cazan care este un doctor profesionist cum ne-am dori să găsim cât mai des în cabinetele medicale. Am recomandat, şi o voi face în continuare cu toată inima, clinica Plaza Medclinic. Toți cei care au ajuns acolo au fost cuceriți de amabilitate şi profesionalism !

Fika Irina

Gabriele