X

Albire neinvaziva Air Flow

Albire neinvaziva Air Flow

Tratamentul cu aparatul de profilaxie Air Flow, asigura, prin intermediul particulelor de bicarbonat de sodiu ce sunt proiectate asupra suprafetelor dentare cu ajutorul aerului si a apei, o eficienta si facila indepartare a tartrului, a placii bacteriene si ale petelor extrinseci cum ar fi cele datortate de nicotina,cafea si alimente colorate.

Deasemenea tratamentul asigura si un masaj gingival eficient, astfel restabilind circulatia de tip terminal.

La sfarsitul tratamentului de Air-Flow cu siguranta va veti bucura de o senzatie de prospetime si o respiratie placuta. Procedurile sunt lipsite de riscuri si nu au efecte secundare de nici un fel asupra gingiilor sau dintilor dumneavoastra.

Aceasta tehnica de igienizare este indicata sa se realizeze la un interval de cel putin 3 luni (de la caz la caz).

S-a observat ca la 98% dintre cazuri, care si-au realizat un tratament profilactic Air Flow, sangerarile gingivale au disparut si culoarea gingiei a revenit la normal.

INDICATII:

-curatarea suprafetelor ocluzale inaintea realizarii sigilarilor;

-pentru igienizarea suprafetelor dentare inainte de a se aplica aparatul ortodontic fix dar si pe toata perioada de purtare a acestora deoarece persoanele purtatoare de bracketi ortodontici prezinta o dificultate in a igieniza aparatul;

-curatarea bonturilor dentare inaintea cimentarii definitive a unei lucrari protetice;

– dupa realizarea detartrajului pentru finisare;

– pentru curatarea cu eficienta maxima a coloratiilor extrinseci datorate consumului de alimente colorate, cafea, tutun.

Categorii :Profilaxie