Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'plazamed'@'localhost' (using password: NO) in /home3/plazamed/public_html/plazamediclinic.ro/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home3/plazamed/public_html/plazamediclinic.ro/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Tratamente - Plaza Mediclinic-Stomatologie I Estetica Dentara I Implantologie

Tratamente

Tratamente stomatologie

estetica dentara

Estetica dentara

Estetica dentara este un cumul de interventii prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Exemple: albire dentara, fatete ceramice, coroane integral ceramice sau de zirconiu

implantologie

Implantologie

Implantul dentar reprezinta radacina unui dinte artificial ce urmeaza a inlocui dintele lipsa de pe arcada. Calitatea implantelor folosite si tehnica specialistilor nostri va vor asigura in timp record refacerea in totalitate a danturii dumneavoastra!

tratamente

Estetica faciala

Aici este locul unde frumusetea intalneste medicina. Suntem specializati in tratamentele estetice injectabile,non-chirurgicale. Aveti la dispozitie o gama larga de proceduri de rejuvenare faciala, care pot completa si spori frumusetea dvs.

stomatologie copii

Stomatologie Pediatrica

Preventie si tratamente de calitate intr-o atmosfera placuta, confortabila in care copiii agreaza obiceiurile legate de igiena dentara inca de la prima vizita.

tartamente

Ortodontie

Ortodontia se ocupa cu indreptarea si corectarea pozitiei dintilor. Afectiunile de acest gen sunt frecvente la copii si adolescenti,dar pot fi corectate si la varsta adulta.

tratamente

Tratamentul cariilor

Caria netratata la timp avanseaza inflamand pulpa dintelui proces numit pulpita dentara care se poate complica dand parodontita apicala si abces.